Julia - uteritt!! :D

Idag var det somsagt uteritt på schemat! Så himla underbart var det efter några "jobbiga" ridturer som vi haft de senaste dagarna.

Det var helt underbart att låta henne sträcka ut lite i galoppen och bara känna hur hon nästan bubblade över av glädje. Hon var sprallig och glad och ville bara komma iväg. Hon var till och med så positiv att hon kunde trava och galoppera först, annars brukar hon alltid ligga och trycka i rumpan på hästen före och bli jättesur om man ber henne gå först. Det har inte gått överhuvudtaget innan så att det gick idag var mer än skönt hihi!

Det hade även börjat mörkna sådär mysigt och iklädda reflexer från topp till tå så var höststämningen på topp! Det bästa med hösten måste vara att sätta på sej vinterjackan, dra luvan över hjälmen och sen bara ha det mysigt. Sen är det ju inte fel heller att allt regn mjukar upp grusvägarna så att dom blir mjuka och fina!

På tal om mysigt, efter en massa stenhårt plugg ska jag nu krypa ner i sängen med lite te och läsa en bok. Även det läxa såklart men det är en bra bok så det spelar inte så stor roll hihi!
Efter det säger jag godnatt världen.
Sov så gott hihi! :D

Avslutar med lite söta bilder på våra katter, Nemo, Doris och Lisa. Det är inte lite mysigt när Doris (den svarta) ligger innanför jackan och Nemo (den ljusa) ligger i luvan. Där kan dom ligga medans man borstar, mockar, hämtar hästarna i hagen, ja, you name it.
Älskar verkligen dom små rackarna hihi!

Har ni katter i era stall?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0