Julia - GLAD!!!

Herreguuud va bra Topia gick idag! Är helt sprallig i hela kroppen hihi!

Hon var lugn och avslappnad under framridningen och Maria sa att hon såg mycket mer balanserad ut än vanligt i galoppen.

Kolla bilden nedanför så ser ni vad det var för hinder vi hoppade. Det blå-gula hindret var en oxer och det sista gul-vita var ett räcke.
Ungefär 5 galoppsprång framför och bakom det blåa hindret låg det även en bom.

I början hoppade vi det blåa hindret och skulle mest rulla på och ha hästarna lugna. Första gången hoppade hon jättehögt över och jag missade nästan sista bommen för hon svängde så. Andra gången hoppade hon av lite närmare och mer normalt men busade lite efter istället. Efter några gången kunde hon hålla sej i skinnet och inte busa iväg iallafall.

Sen hoppade vi serien. Topia är inte så jätteförtjust i det men hoppade ovanligt bra! Hon tog verkligen i och var kvick och bra i frambenen. Vi började hoppa på den höjden på bilden och travade då bara igenom hela. Sen höjde hon upp och i slutet hoppade jag och Totte typ 120+ på oxern och 115 på räcket. Så himla kul var det för Topia tog verkligen i för kung och fosterland. I början hoppade hon bra men fick inte helt 100 med sej bakbenen. Inte så att hon rev men Maria var inte helt nöjd. Hon sa att mej att lägga fram handen mer innan första hindret och då kom hon loss och hoppade igenom hela kroppen. Jag typ flööög haha!

För att citera Maria, "När man hoppar på dessa höjder där Topia inte känner sej säker på så är det bra att hoppa såhär då man inte behöver tänka på avstånden.
Hon är duktig för att istället för att bli rädd eller osäker som de flesta andra hästar blir så tänker Topia istället efter och bara gör det."


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0