Julia - Besviken!

Kom till hoppträningen och såg att Maria hade ställt upp en jätteroligt bana som var som gjord för Topia.

Redan när vi skrittade fram så började Topia hosta väldigt många gånger men det gav med sej lite sen. Hon kändes så himla fin och var helt perfekt för att hoppa med, på tårna, pigg, kvick i benen och riktigt lydig!

När vi började hoppa så började hon hosta igen så vi hoppade ingenting nästan och det vi hoppade var bara på framhoppningshöjd, runt 80, eftersom det är rentav farligt att hoppa med en häst som hostar. Behöver de hosta så kan de inte hålla inne det och skulle det hända innan ett hinder så skulle de ju kunna snubbla eller så.

Kändes jättetråkigt främst att hon inte är okej såklart men även att behöva avbryta sådär när det kändes så bra! Speciellt när Maria sa "Det var ju synd att detta hände nu när hon så fin idag, annars hade ni ju kunnat hoppa riktigt högt idag!"

Vi ska troligen köpa någonting till Topia för att se om hostan försvinner. Hon har nämligen varken feber eller är snorig och är dessutom pigg och glad så förkylning är uteslutet. Hon har hostat på detta sättet innan så vi är lite inne på om hon har något av en kronisk hosta. Vi får se hur vi löser detta, tills vidare får hon vila. Hoppas vi får löst det snabbt iallafall för nästa helg har vi ju en tävling inbokad och dit kan vi ju inte åka om hon inte varit frisk i iallafall en vecka.

Jaja, det märker vi. Viktigaste är ju att hon blir bra!

 


Lille älskade Topia. <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0