Skoning

Måste ringa hovslagaren så Sheela kan bli verkad och skodd, annars kommer hovarna börja se risiga ut snart! Just nu går hon barfota och är väldigt ömfotad! I ridhuset och på stora uteridbanan går det bra men att rida ut är inte att tänka på...isf blir det bara skritt på asfalt.
Det var även snart sju veckor sedan hon verkades så det blir lagom nu :) Hon ska få skor på alla fyra och tänkte även att det är lika bra med snösulor. Snön lär väl komma snart tyvär!



Igår skrittade jag ut barbacka på terrängen, var ju tänkt markarbete först men kände att hon behöver få vila lite från sadel och sådär ett tag nu :) Hon börjar bli lite irriterad på den när man ska sadla och vill ju inte att hon ska få sadeltvång...har ändå tänkt trappa ned på ridningen lite nu också för att ge benen paus och lite "återhämtning" bara utifall att. Det sista har hon ju gjort ganska stora framsteg och känns knappt stel längre, fortfarande jobbigt för henne att böja sig i kroppen men inte alls som förut. Hon känns även piggare och fräschare att rida men samtidigt lite tröttare i huvudet och mer springig så lite nedtrappning någon vecka innan vi fortsätter arbetet får det bli :)

Kommentarer
Postat av: Petra

Vilken söt ponny! :) Eran blogg är jätte fin!

2011-11-20 @ 17:07:15
URL: http://hovarotassar.blogg.se/
Postat av: Evelina Blomqvist

Vilken SJUUKT söt liten ponny! Haha riktigt gullig ju!

2011-11-20 @ 22:53:50
URL: http://evelinablomqvist.blogg.se/
Postat av: melinda

fin ! :D

2011-11-23 @ 19:14:18
URL: http://fckingcrazy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0