Julia - Tjohoo

Hoppträningen gick grymt idag, helt stört. Först var vi lite oense men efter ett tag så släppte det och vi kunde lägga fokus på hoppningen igen. Topia var sådär underbart pigg att hon mest studsade runt och när hon väl kom iväg så var hon helt fokuserad på mej och hinrena.
Vi hoppade en linje med tre galoppsprång. I början fick vi hoppa på 4 galoppsprång vilket är ganska svårt på Topia men det gick endå hyffsat. Linjen bestod av ett räcke och en oxer så om man hoppar åt olika håll så blir det ju olika distans eftersom man kommer större in över en oxer än over ett räcke. Maria längde och kortade även litegrann för att det skulle bli lite annorlunda.

Det gick jättebra och vi fick hoppat högre än vi ska tävla så det känns super inför tävlingen på söndag, TAGGA!

Imonbitti så kommer Anna och så ska vi rida ut. Jag ska rida lillasysters Saga som är typ 148 hög, miiinihästen haha! Jag tror bara att vi skulle skritta ut men hoppas på att hon vill trava och galoppera lite med så att hon får känna lite på det. Det blir även ett bra tillfälle att prata lite, det känns jättekonstigt att någon ska ta hand om min häst men det blir ju iallafall lättare om det är någon man känner litegrann.

Såhär såg det ut sist jag red lilla Saga. Eller ja, stundtals iallafall haha!


Kommentarer
Postat av: baaaaaadelin

sadeln ser ut att vara liiiite i minsta laget ;)kan få nåååra centimeter av dig :D sneeeeeela raaaara (A)

2011-11-03 @ 01:43:25
Postat av: Julia

Sadeln passar perfekt, okeeeeeej?

2011-11-03 @ 08:50:54
URL: http://jmts.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0