Julia - Länge leve sommaren!

Hemma igen! Tanken var att vi skulle vara ute tills imon men det var en som skulle spela match imon och ville hem :(
Har haft det jättemysigt iallafall! :)
(vet inte om ni är nyfikna på vardagsbilder?)

Nu väntar min lilla plutthäst, tror hon hade skött sej relativt igår iallafall. Tänkte bara skritta henne lite tror jag, hon hostade litegrann igår och känns dumt att dra igång för fort.
Hon ska förövrigt bli avmaskad idag, det brukar hon gilla faktiskt så då blir hon nog lite glad haha :D

Vi använder "Kolla masken" och ett tips ifrån mej är verkligen att inte avmaska hästarna utan att veta att dom behöver det.
På Göteborg horseshow i vintras blev jag och Elin indragna i en monter och en som stod där berättade massor om maskar och vad som kunde hända om man maskade av i onödan.
Visste ni att hästarna kan bli resistenta mot avmaskingsmedlet? Om dom får mask då hjälper det inte att maska av dom!
Så på en torsdag förmiddag beställde vi "Kolla masken" till hästarna. På fredagen, dagen efter, låg det tre små kartonger i brevlådan innehållande en påse, två plaskhanskar och lite papper. Då la man bara i lite bajs från varje häst i varsin påse och skickade in det sen.
Eftersom posten skulle bli liggandes hela helgen och bajset därmed skulle bli "gamlat" så skickade vi lådorna på måndagen och fick svar dagen efter. Är det det som kallas supersnabbt?
Beställer man alltså på en måndag så har man troligen svaret på onsdag! Supersnabbt, bra, enkelt att tyda sedan och framför allt billigt!

http://kollamasken.se

Saga hade 1250 EPG, Topia hade 750 EPG och Abbe 0.

Både Saga ovh Topia blev avmaskade direkt och nu, tre månader senare ska dem bli det igen. Sen ska dom vara 100 % fria från masken!

.

Har ni testat "kolla masken" innan?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0